ACHIZITIONARE PRODUSE

Pentru a putea achizitiona produse va rugam sa completati formularul de comanda on-line existent in cadrul Site-ului sau sa va adresati telefonic, unui reprezentant al Societatii, la numerele de telefon afisate pe Site. In cadrul lansarii unei comenzi on-line veti fi contactat de un reprezentant al Societatii pentru a stabili conditiile de expediere a facturii proforme si a datelor de livrare a produselor comandate. Prin factura proforma expediata de catre Societate se vor detalia produsele si/sau produsul comandate/comandat, pretul acestora/acestuia, termenul si modalitatea de plata, precum si condtiile si termenul de achizitie, respectiv livrare.

CONDITII DE RETUR

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Toate produsele returnate trebuie sa fie complete, in stare noua, in pachetul original si fara nici un fel de daune, etichete suplimentare, zgarieturi, urme de uzura sau utilizare, etc. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur.

Daca doriti sa returnati produsul, nu il utilizati, nu il desigilati (de ex. nu puteti returna produse murdare sau deja utilizate)!

Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o intr-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.

  • Produse aflate la promotie: Produsele aflate la promotie sau lichidare de stoc nu se pot returna in cazul in care au fost achizitionate de o entitate juridica.
  • Taxe restocare: Pentru persoanele juridice costurile de restocare pentru retur sunt de 15% din valoarea produsului fara TVA, cel putin 15 euro (fara TVA)

RESIGILATE

Produse resigilate, refolosite sau second hand nu exista in politica noastra comerciala. Toate produsele sunt noi, nefolosite in niciun fel.