RĂMÂNE CALDĂ! RĂMÂNE RECE! CUTIA TERMOIZOLANTĂ KÄNGABOX®

Ultra ușoare, extrem de robuste și igienice: cutiile termice EPP de la FEURER fac transportul alimentelor și al mâncării să fie sigur și facil. Perfecte pentru catering în aer liber, catering pentru evenimente sau catering pentru îngrijire. Perfecte pentru furnizarea de provizii pentru cantine, școli, cantine sau bucătării comerciale. O alegere ideală și pentru alimentele sensibile, cum ar fi peștele, carnea, salatele sau gheața. În comparație cu cutiile termoizolante convenționale din polistiren, recipientele termo FEURER sunt fabricate din materialul mai robust EPP (polypropylena expandată), garantând robustețe și o durată lungă de viață – de exemplu, atunci când sunt utilizate în e-commerce. Aflați mai multe despre avantajele KÄNGABOX®.

REZISTENTE LA TEMPERATURI EXTREME

„Este foarte important pentru alimentele ce nu pot fi păstrate în siguranță la temperaturile recomandate, … pentru menținerea lanțului de frig”

Kängabox® a dovedit că își păstrează conținutul la rece sau cald, pentru perioade lungi de timp

KÄNGABOX® are proprietăți izolante excelente. Pe de o parte, acest lucru se datorează designului său inteligent cu un capac etanș și, pe de altă parte, materialului EPP extrem de rezistent la temperatură. În plus, interiorul recipientului special conceput, ajută la îmbunătățirea circulației căldurii și a frigului. Aici se poate acumula condensul, iar conținutul rămâne uscat. Astfel, termocutiile KÄNGABOX® sunt ideale pentru transportul în siguranță a alimentelor congelate, reci, calde și fierbinți.
Temperaturile de transport a alimentelor
IMPORTANT: NU ÎNTRERUPEȚI NICIODATĂ LANȚUL DE FRIG
Fie că faceți cumpărături la supermarket sau în piață, și apoi sunteți în drum spre mașină, spre casă, sau altă destinație: de îndată ce alimentele sunt luate de pe rafturi, din vitrinele de răcire sau congelatoare, lanțul de frig este întrerupt și germenii încep să se înmulțească din cauza creșterii temperaturii. Alimentele perisabile și, în special, produsele congelate ar trebui să fie plasate ultimele în coșul de cumpărături – și de preferință într-un recipient izolat. Pentru profesionisti, conditiile de transport sunt reglementate de DIN 10508 precum si de VO (CE) 852/2004.

TEMPERATURA MAXIMA CONFORM DIN 10508

Alimente înghețate

-18°C

Carne tocată

+ 2°C

Unt

+6 °C

Brânză

+10 °C

Pește proaspăt (pe gheață)

+2 °C

Păsări de curte proaspete

+4 °C

Pește procesat

+7 °C

Alte alimente perisabile, cum ar fi produse de patiserie cu umpluturi sau toppinguri negătite, salate proaspăt tocate și salate gourmet și altele asemenea.

+ 7°C

Lapte, smântână proaspătă, iaurt

+4 °C

Înghetată ambalată

-20 °C

Inghetată vrac

-10 °C

Carne

+6 °C

Articolul 1c: „Este important, pentru alimentele care nu pot fi depozitate în siguranță la temperaturi ambientale, în special cele congelate, să se mențină lanțul de frig”
Articolul 4 (3): Cerințe generale și specifice de igienă (extras)
Operatorii din sectorul alimentar adoptă, după caz, următoarele măsuri specifice de igienă:
a) respectarea criteriilor microbiologice pentru produsele alimentare
b) procedurile necesare pentru atingerea obiectivelor stabilite prezentului Regulament
c) respectarea cerințelor de control al temperaturii pentru produsele alimentare
d) menţinerea lanţului de frig
e) prelevarea si analiza.
Standardele de temperatură DIN SPEC 91360 pentru transportul produselor
SIGURANȚA ALIMENTELOR ÎN COMERȚUL ONLINE
Doriți să ambalați și să expediați alimente prin comerțul electronic, păstrând în același timp lanțurile de frig intacte? Ghidul DIN SPEC 91360 oferă exact specificațiile necesare. La urma urmei, DIN SPEC 91360 este un standard important pentru dealerii care livrează alimente refrigerate și sensibile la frig. Acest document definește întregul proces, de la pregătirea expedierii până la livrare și până la returnarea ambalajului utilizat. DIN SPEC 91360 descrie, de asemenea, metode de testare pentru a verifica ambalajele, cum ar fi KÄNGABOX®, în condiții reale și pentru a valida conceptele de ambalare.
Aflați mai multe despre conceptul de temperatură DIN SPEC 91360 pentru livrare.
Rezistență dovedită la temperatură: cum se comportă KÄNGABOX® la testele de temperatură?
PIERDERE SAU CREȘTERE DE TEMPERATURĂ ÎNTRE 1°C ȘI 3°C PE ORĂ
Testele ample au arătat: KÄNGABOX® depășește cerințele standardului european EN 12571 – atât în aplicații calde, cât și reci. În condiții stricte de testare, pierderile sau creșterile de temperatură sunt cuprinse între 1°C și 3°C pe oră, ceea ce atestă proprietățile bune de izolare ale KÄNGABOX®. Acest lucru se datorează materialului EPP (densitatea ridicată a materialului de 60 de grame pe litru) și inovării KÄNGABOX®.
Aflați mai multe despre testul de temperatură.

IGIENICE

Curățare ușoară și sigură - sprijină standardele HACCP

Igiena fără compromis este standarduL KÄNGABOX®. Curățați KÄNGABOX® în mașina de spălat vase până la 80°C. Bazați-vă pe capacul de închidere etanș și pe un design fără părți interne libere sau colțuri unde se poate acumula murdăria. Dacă sunteți în căutarea unui plus de curățenie, KÄNGABOX® Professional este cutia termică potrivită pentru dvs. Are o acoperire netedă pe interior, ceea ce o face și mai ușor de curățat. Important: Toate termocutiile de la KÄNGABOX® sunt ideale în susținerea conceptelor HACCP.
Ce inseamna HACCP?
HACCP: OBLIGATORIU PENTRU TOATE AFACERILE CE AU LEGĂTURĂ CU PRODUSELE ALIMENTARE
Abrevierea HACCP înseamnă „Hazard Analysis Critical Control Point”, identificând în esență punctele de pericol și punctele de control pentru a asigura siguranța alimentelor. KÄNGABOX® este un astfel de punct de control: datorită standardelor sale ridicate de igienă și a rezistenței dovedite la temperatură, se asigură că alimentele ajung în siguranță de la punctul A la B.
Siguranța alimentară: prevederi și regulamente
ORDONANȚA DE IGIENĂ A ALIMENTELOR (LMHV)
În Germania, Ordonanța privind igiena alimentelor (LMHV) reglementează cerințele pentru transportul și depozitarea alimentelor. KÄNGABOX® vă ajută să îndepliniți aceste cerințe. Aflați mai multe despre Ordonanța privind igiena alimentară (LMHV).

(UE) NR. 10/2011
(UE) Nr. 10/2011 este o directivă privind materialele și articolele din plastic destinate să intre în contact cu alimentele. De ce? Materialele din plastic pot transmite substanțe toxice alimentelor și, prin urmare, pot fi dăunătoare sănătății.
Directiva introduce valori limită pentru substanțele care sunt utilizate în astfel de ambalaje și definește specificații pentru utilizarea acestora, pentru a asigura siguranța alimentară. În plus, definește cerințe pentru producerea și introducerea pe piață a materialelor și obiectelor din plastic care vin în contact cu alimentele.
KÄNGABOX® este testat în mod regulat într-un laborator extern independent, în conformitate cu reglementările, legile și standardele UE. Prin urmare, cutiile termice KÄNGABOX® pot fi folosite pentru a depozita alimente în siguranță. Acest lucru confirmă: KÄNGABOX® poate intra în contact direct cu alimente uscate, apoase, acide, alcoolice și grase.

ROBUSTE

Rezistent la lovituri, la zgârieturi și la șocuri: epp este cu mult superior styropor

Indiferent dacă dai peste el, îl scapi, îl bagi în mașina de spălat vase sau te așezi pe el: KÄNGABOX® se poate descurca în orice situație. Robust din construcție, dar cu un design fin și sofisticat, fabricat din EPP stabil din punct de vedere structural, KÄNGABOX® este rezistent la impact și la zgârieturi. Cu o grosime mare a materialului, este produs dintr-o singură bucată, fără lipire sau suprafețe alăturate. Aceasta înseamnă că KÄNGABOX® își protejaza optim conținutul său, indiferent de locul în care vă aflați.
EPP vs STYROPOR
EPP ESTE ALTERNATIVA ROBUSTĂ, DURABILĂ LA STYROPOR/AIRPOP®
Cutiile termice KÄNGABOX® sunt fabricate din EPP. EPP înseamnă polipropilenă expandată, adică este un plastic spumat. EPP este un material robust, care absoarbe șocul, este durabil și poate fi reciclat. Poate îl cunoașteți ca parte a căștilor de biciclete, amortizoarelor sau scaunelor auto. Densitatea ridicată a materialului EPP asigură, de asemenea, proprietăți excelente de izolare.
A nu se confunda cu polistirenul expandat sau EPS, denumit și airpop®. Styroporul este, de asemenea, un plastic spumat. Dar este mult mai puțin robust și durabil față de EPP. Cutiile termice din polistiren sunt produse nedurabile, în timp ce cu KÄNGABOX® alimentele dumneavoastră pot fi transportate în siguranță ani de zile.

MANIPULARE SIMPLĂ

Kängabox® îți ușurează viața: transportul, stocarea și manipularea zilnică, devin o joacă

Mânere extrem de ușoare, cu formă ergonomică, capac etanș, design arhitectural: există multe motive bune pentru care munca de zi cu zi este atât de ușor de realizat cu KÄNGABOX®. Un sistem inteligent de stivuire oferă, de asemenea, un transport sigur, care economisește spațiu, fără alunecare: baza cutiei și capacul se potrivesc perfect. Cutiile termice KÄNGABOX® în format Gastronorm sunt, de asemenea, ușor de manevrat: spațiile interioare, special concepute facilitează îndepărtarea recipientului. Modelele KÄNGABOX® Tower oferă acces ușor din față – chiar și atunci când cutiile sunt stivuite.
Pune mâna pe Kängabox®
AI ALEGERE ÎNTRE: MÂNER STANDARD, CONFORT ȘI SUBGRIP
Mânerele au trei variante în cazul termoboxurilor și respectă cerințele ridicate ale KÄNGABOX®: mânerele standard sau mânerele de la bază, facilitează transportul și stivuirea și economisesc spațiul de depozitare. De asemenea, puteți manipula sarcinile grele cu ajutorul mânerelor tip confort. KÄNGABOX®Professional vă oferă trei variante diferite de mâner din care puteți alege:
- prindere standard
- prindere confortabilă
- prindere de jos

PRIETENOS CU MEDIUL

Este un produs exemplar, de la producție, exploatare și până la reciclare

KÄNGABOX® este un recipient reutilizabil, robust, din monomaterial: este realizat în întregime din plastic EPP. Acest lucru este bun pentru mediu, deoarece materialul poate fi reciclat 100% și nu conține hidrocarburi, metale grele și compuși organici volatili periculoși pentru mediu. Procesul de producție KÄNGABOX® este în întregime fizic, aplicând abur, presiune și căldură fără a utiliza substanțe chimice. Și pentru că EPP este extrem de robust, un KÄNGABOX® poate fi folosit mulți ani, prevenind irosirea resurselor valoroase.

Orice AMBALAȚI ÎN KÄNGABOX® – ESTE ÎNTOTDEAUNA AMBALAT SUSTENABIL.

FĂCUT IN GERMANIA

Design, producție și calitate germană

Toate termocutiile KÄNGABOX® și materialul lor, provin de la unități de producție din Germania. Designul, producția și asigurarea calității sunt în mâna FEURER, un specialist în ambalare și logistică.
Brevete și design
TRANSPORT SIGUR AȘA CUM ÎL FACE UN CANGUR PENTRU PUIUL SĂU
Cea mai frapantă trăsătură a KÄNGABOX® este simbolul unui cangur pe părțile laterale ale cutiei și pe capac. Asemenea unui pui de cangur ce se bucură, in marsupiu, de protecția mamei sale și mărfurile depozitate în KÄNGABOX® sunt perfect protejate și transportate în siguranță la destinație.

CARACTERISTICI SPECIALE
Pereții EPP asigură protecție termică și igienă ridicată. Cutia și capacul sunt sigilate etanș cu urechi de prindere pentru a minimiza pierderile de căldură. Degajările existente pe margini, lângă capac, facilitează deschiderea și închiderea ușoară.
Interiorul patentat acoperit, lucios, fin, face KÄNGABOX®Professional ușor de curățat eficient, sporește semnificativ protecția igienei. Zonele înălțate de la baza interiorului, asigură un spațiu în care se poate colecta condensul, reducând scurgerea condensului din vasul GN. Mânerele încastrate pe lateral facilitează prinderea recipientului GN.
Dar elementele de igienă și protecție termică pot fi găsite nu numai în interiorul Kängabox. Picioarele containerului de transport sunt proiectate să nu atingă sau să contamineze capacul altei cutii atunci când sunt stivuite – și acest sistem este brevetat. Interioarele găurite din mânere permit scurgerea apei atunci când este răsturnată, crescând nivelul de protecție a igienei.
Cum se produce KÄNGABOX®?
DOAR AER CALD – ASTA TRANSFORMĂ GRANULELE DE PLASTIC ÎNTR-UN KÄNGABOX® FINISAT
Materialul de bază pentru fiecare KÄNGABOX® sunt granule mici de plastic care sunt conduse către o mașină de turnat. Aerul comprimat suflă granulele în formele de aluminiu. Apoi, se aplică abur fierbinte și presiunea din mașina de turnat crește la 6 bari. Aerul din granulele de plastic se extinde la căldură, determinând granulele să expandeze ca floricelele de porumb într-o oală fierbinte. Toate fără agenți de suflare. În timpul unui alt proces, tot cu abur, suprafața granulelor este încălzită atât de intens încât acestea se topesc și formează o piesă turnată coerentă – KÄNGABOX®. Apoi, suprafața este răcită cu apă și piesa turnată finită este scoasă din matriță. KÄNGABOX® este uscat și stabilizat la 80° timp de aproximativ trei ore, astfel încât să își păstreze forma în timpul răcirii.
BAZAȚI-VĂ PE CALITATEA, FORMA ȘI FUNCȚIONALITATEA KÄNGABOX®.

PERSONALIZARE

Produse personalizate

Gama KÄNGABOX® acoperă toate formatele standard din domeniul serviciilor alimentare și al comerțului cu amănuntul. Însă cei care caută soluții personalizate vor face alegerea potrivită cu KÄNGABOX®: sigle de companie unice sau multicolore și imprimeuri publicitare, formate speciale și culori speciale – cerul este limita pentru designul tău personalizat.

Utilizați următoarele soluții, de exemplu:

- Etichete autoadezive bombate pe capac
- Gravura cu laser în interiorul cangurului de pe capac
- Logo personalizat pe capac
- Dimensiuni după dorință sau modele speciale pentru aplicații speciale.