De ce este o cutie termică KÄNGABOX® mai robustă decât o cutie de polistiren? Pot avea propriul meu logo imprimat pe KÄNGABOX®? Și ce înseamnă exact „rezistență la temperaturi ridicate”? Am răspuns la cele mai frecvente întrebări ale clienților noștri. Dacă aveți alte întrebări despre KÄNGABOX®, vă rugăm să ne contactați oricând folosind formularul sau informațiile afișate pe pagina noastră de contact.
1Care sunt avantajele unei cutii EPP, comparativ cu o cutie din material Styropor/airpop®?
EPP este mult mai rezistent decât EPS (cunoscut mai frecvent ca polistiren sau airpop®). EPP este rezistent la impact și zgârieturi, ultra-ușor și are, de asemenea, proprietăți excelente de izolare. Acest lucru face din termocutiile KÄNGABOX® o alternativă fara concurență.
2Termocutiile EPP sunt impermeabile?
Nu. La EPP, absorbția de apă poate fi de până la 2%. Când transportați lichide, vă recomandăm să folosiți recipiente sau pungi adecvate.
3Ce inseamna interior neted?
Interiorul termocutiei KÄNGABOX® Professional este topit pentru a forma o suprafață netedă și ușor de curățat.
4Sunt disponibile si cutii KÄNGABOX® folosite?
Nu vindem termocutii folosite.
5Cât timp se mentine termoboxul cald sau rece?
Materialul folosit are proprietăți izolante excelente pentru păstrarea alimentelor la rece sau la cald. Când cutia este umplută optim, temperatura crește/scade în medie cu doar 1°C pe oră.
6Pot fi depozitate alimentele direct in termobox?
Da. Când transportați lichide, vă recomandăm însă să folosiți recipiente sau pungi adecvate.

Cutiile noastre termice KÄNGABOX® îndeplinesc cerințele Directivei (CE) nr. 1935/2004 privind materialele și articolele destinate să intre în contact cu alimentele, precum și cerințele Directivei (UE) nr. 10/2011 privind materialele și articolele din plastic destinate să intre în contact cu alimentele.

De asemenea îndeplinesc cerințele legislației germane a Legii produselor alimentare și a bunurilor de consum. Prin urmare, cutiile termice KÄNGABOX® pot fi utilizate pentru depozitarea și transportul alimentelor în siguranță. Pot intra în contact direct cu alimente uscate, apoase, acide, non alcool și fără grăsimi.
7Pot obține o mostra gratuită?
În general, taxăm pentru mostrele trimise.
8KÄNGABOX® se poate personaliza?
Da, KÄNGABOX® poate fi adaptat cerințelor dvs.: logo-uri ale companiei unice sau multicolore și imprimeuri publicitare, gravare cu laser, formate speciale și culori speciale – practic orice este posibil. Contactați-ne pentru un KÄNGABOX® personalizat.
9Care sunt variantele pentru a personaliza cutia KÄNGABOX®?
Etichete autoadezive embosate pe capac, gravare cu laser pe capacul cutiei, sigla clientului care înlocuiește sigla KÄNGABOX®. Contactați-ne pentru o cerere.
10Doresc sa achizitionez KÄNGABOX®. Cum pot face asta?
Vă mulțumim pentru interesul față de gama noastră de produse. Trimiteți-ne un mesaj folosind formularul nostru de contact. Vă vom răspunde cât mai curând posibil.